• Telefoonnummer
  • E-mail

DNA Events

DNA Events

Event & Entertainment, Fotoshoot, Hostesses/Hosts

DNA Events is een evenementenbureau dat ons al meerdere malen, als activatiebureau, om versterking heeft gevraagd. Bij een aantal memorable events completeerden onze modellen de uitvoering en het thema.

Intertoys

In de Brabanthallen vierde de bekende speelgoed winkelketen Intertoys haar 35 jarige bestaan. Voor haar 3.300 personeelsleden was er een groot feest georganiseerd. Onze modellen waren aanwezig als hostesses om een spetterende entree te verzorgen. Mission completed!

Fast & Furious hostesses

Tijdens de premiere van deze snelle film in de Pathé Arena te Amsterdam waren 20 van onze modellen aanwezig. De modellen zorgden voor de innerlijke mens en informatie overdracht richting de gasten. In hostess outfits met een knipoog zorgden zij voor een soepel verloop van de avond en een hoop enthousiaste filmliefhebbers.

Vodafone VIP begeleiding

In Roggel waren onze modellen aanwezig op het GP Event van Vodafone. De modellen gingen in strak rode outfits op de foto met de bezoekers. Eregast en coureur Jenson Button werd gedurende de dag begeleid door onze modellen. Geen verkeerde opdracht.

Efteling podium hostess

In 2012 vond de kick-off van het bedrijf British Telecom plaats in de Efteling. Één van onze modellen met acteer- en presenteerervaring was aanwezig. Vooraf verwelkomde ze de gasten met een hapje en een drankje. Nadat iedereen voldaan zijn plaats had gevonden startte de award show waarin zij in stewardessenoutfit de awards uitdeelde.

Beeline catwalk event

Op het personeelsfeest van ‘Beeline’ waren 6 van onze mannelijke modellen aanwezig om deze dag een special touch te geven. De mannen liepen eerst de catwalk en gedurende de avond liepen zij rond om het personeel van ‘Beeline’ in het zonnetje te zetten. Van een gezellig ‘babbeltje’, het begeleiden naar een LIMO tot het uitdelen van goody bags.

 

Locatie: Pathé Arena, Brabanthallen, Efteling

Neem contact op