Fotoshoot

Heb je professionele dames en of heren nodig voor een fotoshoot? VIP Models heeft de juiste modellen hiervoor. Modellen met de benodigde ervaring voor de camera en de gewenste houding.

Heb je professionele dames en of heren nodig voor een fotoshoot? VIP Models heeft de juiste modellen hiervoor. Modellen met de benodigde ervaring voor de camera en de gewenste houding. Wij selecteren samen met de opdrachtgever het perfecte model voor iedere reclame campagne.

Naast het leveren van de modellen hebben we professionele visagie en styling in huis. Wil je een of meerdere specialisten op locatie inzetten? We zijn je graag van dienst. Door jarenlange ervaring kunnen we bovendien de hele shoot voor je uit handen nemen. We werken samen met topfotografen uit Nederland, ieder met zijn of haar eigen specialisme. VIP Models verzorgt de complete logistiek van materialen, modellen, specialisten en uiteraard de boeking van de locatie(s) of fotostudio.

Kunnen we eens met je meedenken of ben je op zoek naar een concreet plan van aanpak? Bel dan naar 020-5813077 of een mailtje naar info@vipmodels.nl