• Telefoonnummer
  • E-mail

Gouden Giraffe

Gouden Giraffe

Event & Entertainment, Horeca, Hostesses/Hosts, Styling

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook bedrijven en personen in de Live Communication branche steken hun nek regelmatig uit: door een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. Dit gedrag wordt al sinds 1994 beloond met de Gouden Giraffe, de Live Communication Award.

Bedrijven en personen in de Live Communication branche kunnen in 6 categorie├źn inzenden: De Gouden Giraffe Creatief en de Gouden Giraffe Effectief, de Gouden Giraffe Maatschappelijk Betrokken, de Gouden Giraffe Beurs, de Gouden Giraffe Deelname en de Gouden Giraffe Congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala-awardshow met aansluitend een netwerkborrel.

VIP Models is ‘Beste Vriend’ van de Gouden Giraffe en leverde zowel voor de tour langs de genomineerden als voor de Award uitreiking de gouden giraffe dames, de stage ladies als de hostesses en het “productieteam”.

Locatie: De Fabrique, Utrecht

Neem contact op