• Telefoonnummer
  • E-mail

IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen

Hostesses/Hosts, Promotie

De IAK Uniek zorgverzekering is een verzekering die uniek en flexibel is per persoon. Iedereen die deze verzekering afsluit kan zelf aangeven waar hij of zij het meeste op willen verzekeren. Dit gebeurt aan de hand van schijfjes die verhoogd of verlaagd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld een bril draagt kan je het verzekerde bedrag voor optiek verhogen. En  fysiotherapie, omdat je nooit ergens last van hebt, verlagen. Zo stel je een unieke verzekering samen op basis van jouw wensen.

Het is een collectieve verzekering en daarom kunnen alleen werknemers van een bedrijf deze verzekering afsluiten. Sommige werknemers hebben al een verzekering bij IAK maar kunnen die verzekering laten veranderen in deze Unieke verzekering. Daarom is het misschien leuk en handig om te beginnen met de vraag of ze al verzekerd zijn bij IAK verzekeringen en dan kun je hierop in spelen.

VIP Models bezocht tientallen locaties van Philips met een team van drie promotors. Op de flyer staat een kras code. Met deze kras code kunnen ze naar de website gaan en met deze code zijn verschillende prijzen te winnen. De hoofdprijs is een jaar lang gratis zorgverzekering voor 1 persoon. Naast de hoofdprijs zijn er ook kleine prijzen te winnen zoals een Rituals pakket of een sauna dag. De unieke ‘Healthpoint‘ geeft on the spot inzicht in de gezondheid van de gebruiker.

Neem contact op